Інвестиційний комітет Регіонального фонду підтримки підприємства надав трьом підприємцям Івано-Франківщини пільгові кредити на п

На це приватним підприємцям з с. Придністров’я Галицького району, м. Городенки і с.Чернятин Городенківського району виділяються пільгові кредити на понад 220 тис. грн.

Інвестиційний комітет Регіонального фонду підтримки підприємства в області прийняв також рішення про надання фінансової допомоги на поворотній основі кредитній спілці „Кредо” (м. Рогатин) як переможцю конкурсу з реалізації програми мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва Івано-Франківської області через кредитні спілки.

Як повідомляла IA MALAKAVA, Регіональний фонд підтримки підприємництва у Івано-Франківській області (РФПП у Івано-Франківській області, Фонд) створено 12 вересня 2000 року з метою: реалізації державної політики з питань розвитку та фінансово-кредитної підтримки підприємництва на регіональному рівні, здійснення фінансово-економічного аналізу інвестиційних, підприємницьких проектів і програм регіонального рівня та проведення їх фінансування; надання бізнес-консультацій з різноманітних питань, здійснення інформаційно-довідкової, навчально-освітньої та ресурсної підтримки підприємництва та сприяння формуванню розвинутої інфраструктури для забезпечення ефективної підприємницької діяльності в Івано-Франківській області та ін.
_____________________________________________


[b]УВАГА! ДАНА ІНФОРМАЦІЯ Є ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ ВЛАСНІСТЮ[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5140&id_cat=12[h][b]ПРОДАКШН-СТУДІЇ "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ МЕДІА".[/b][/h]

[b]!!!БУДЬ-ЯКЕ КОПІЮВАННЯ, ПУБЛІКАЦІЯ, ПЕРЕДРУК ЧИ НАСТУПНЕ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ, СУВОРО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ!!![/b]
_____________________________________________

Виготовлено спеціально для [hh]http://www.malakava.com.ua[h][b]IA MALAKAVA[/h]

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини