Прикарпатці шукають газ по всій Україні

Причому, саме в масштабах держави – у Луганській, Полтавській, Сумській областях, і звичайно, в західному регіоні.

У 2007-му відкрито родовища газу – Східно Любешівське на Львівщині та Веселогорське в Луганській області з дебетом 60 і 50 тисяч кубічних метрів за добу. Повернуто життя старому Рудківському газо-конденсатному родовищу (теж Львівщина) – тут відкрито нові поклади. Як і на Дібровському у Закарпатті.

У Івано-Франківській області одержано промисловий приплив газу на Бабчинському родовищі на розвідувальній свердловині № 10.

У новому році спеціалістів експедиції чекає багато роботи в Карпатах й на інших родовищах України.

Нагадаємо, у Івано-Франківській області діє багатопрофільний заклад освіти IV рівня акредитації - Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ), що веде підготовку та перепідготовку фахівців для нафтогазової галузі, в т. ч. за напрямами: машинобудування, транспорту, геології (спеціальності: геофізичні методи пошуку та розвідки, геологія нафти та газу), геодезії, картографії, гірництва, електроніки та електропостачання.
_____________________________________________


[b]УВАГА! ДАНА ІНФОРМАЦІЯ Є ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ ВЛАСНІСТЮ[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5140&id_cat=12[h][b]ПРОДАКШН-СТУДІЇ "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ МЕДІА".[/b][/h]

[b]!!!БУДЬ-ЯКЕ КОПІЮВАННЯ, ПУБЛІКАЦІЯ, ПЕРЕДРУК ЧИ НАСТУПНЕ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ, СУВОРО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ!!![/b]
_____________________________________________

Виготовлено спеціально для [hh]http://www.malakava.com.ua[h][b]IA MALAKAVA[/h]

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини