32 дипломи отримали випускники-семінаристи Івано-Франківської Духовної Семінарії

З цієї нагоди у Семінарійному Храмі Святого Йосафата була відслужена Божественна Літургії, яку відслужив Правлячий Архієрей Івано-Франківської Єпархії Владика Володимир Війтишин у співслужінні із Владикою Софроном Мудрим - Ректором Академії, о.мітратом д-р Олегом Каськівим - Ректором Семінарії, о.ліц Олександром Левицьким - Віце-ректором Семінарії, о.Ярославом Тимішаком - духівником, о.Ярославом Шмадило - економом, о.Юрієм Олійником - секретарем.

На завершення Літургії було вручено 32 дипломи Семінарії. Із батьківським повчаючим словом до випускників звернувся Владика Володимир, який побажав випускникам святого служіння на благо Церкви і Українського народу.

Нагадаємо, Івано-Франківська Вища Духовна Семінарія ім. Св. Свящ. Йосафата є правонаступником і продовжувачем діяльності Греко-Католицької Духовної Семінарії в Станіславові (сьогодні Івано-Франківськ), заснованої в січні 1907 р. Духовна Семінарія є виховною установою, яка приготовляє семінаристів до священства, дає семінаристам можливість виробити і розвинути в собі чесноти та здобути знання, яких вимагає високий і святий духовний стан.

Як повідомляла IA MALAKAVA, 12-13 квітня 2007 року Духовна семінарія Української Греко-Католицької Церкви в Івано-Франківську [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=2005&id_cat=7[h] відзначила 100-літній ювілей. [/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини