З 1 січня сім”ї, які користуються субсидіями із держбюджету, зможуть користуватися частковою компенсацією з міського бюджету за

Як повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі ІФ МВК, з 1 січня сім”ї, які користуються субсидіями із держбюджету, зможуть користуватися частковою компенсацією з міського бюджету за оплату житлово-комунальних послуг. Вона становитиме 5% від середньомісячного сукупного доходу сім”ї. Якщо до тепер ці сім”ї платили за житлово-комунальні послуги 15-20% від сукупного доходу сім”ї, то з початку року ця сума становитиме лише 10-15% сімейного бюджету.

Компенсація з міського бюджету призначатиметься мешканцям Івано-Франківська на підставі пакету документів, які надані ними для призначення субсидій на житлово-комунальні послуги з Державного бюджету. Нарахування цієї 5-тивідсоткової компенсації з міського бюджету буде проводитися до кінця року щомісячно, у безготівковому вигляді, шляхом перерахування коштів організаціям, які надають відповідні послуги.

У разі зміни цін і тарифів на житлово-комунальні послуги перерахунок компенсації буде проведений без звернень громадян, одночасно з проведеним перерахунком субсидій із державного бюджету. Тоді компенсація призначатиметься не пізніше трьох місяців.

У 2008 році за призначенням субсидії на оплату житлово-комунальних послуг звернулося більше 10 тисяч івано-франківців.

На ці цілі з Державного бюджету потреба в коштах становить 12500тис.грн. Відповідно, на часткову компенсацію з місцевого бюджету буде виділено 2780тис.грн.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини