До Президента їдуть поважні колядниці

а інформацією, що її поширили інтернет-сайти з посиланням на неназвані поінформовані джерела, 6 січня до Президента планують завітати дві високоповажні колядниці: прем’єр-міністр Юлія Тимошенко та секретар РНБО Раїса Богатирьова. Зустріч планується на кілька годин. Що вони «наколядують» у глави держави, наразі невідомо. Більше ніяких гостей, за цією інформацією, Ющенко начебто не очікує. Зокрема, стверджують, що цього року не прилетять ні французький друг українського Президента актор Жерар Депардьє, як це він полюбляв робити у попередні роки, ні грузинський лідер Міхеїл Саакашвілі, який у ці дні зайнятий президентськими виборами.
На Різдво Віктор Ющенко, за повідомленнями, привітає дітей одного з інтернатів неподалік «Гути» — у Надвірнянському районі Івано-Франківщини. Подарунками для дітлахів мають стати книжки та інші корисні речі. Загалом вакації Президента проходять за таким планом: щоранку Ющенко, який усього кілька років тому став на лижі, їздить на «буковельські» гори і робить десятки спусків. Менші діти — Софійка, Христина та Тарасик — супроводжують тата на санчатах, втім дівчата вже й самі вчаться потроху ставати на лижі. Кажуть, непогано їздить і старший син глави держави Андрій Ющенко.
У ці дні у «Буковелі» аншлаг: маса охочих їде кататися, тож при в’їзді до курорту утворюються автомобільні затори, що нагадують столичні. За словами джерела, Ющенко покірно вистоює в заторах. Хоча, за даними інших, місцевих, джерел, Віктора Ющенка в чергах на витягах не помітили. Натомість часто бачили гвинтокрил, котрий регулярно висаджував лижників на горі Довгій.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини