Тіна Кароль випустила новий альбом Полюс Тяжіння і дитячу книгу Великі пригоди Павутинки

Великі пригоди Павутинки - автобіографічна казка про зелену гусеницю на ім’я Павутинка, прототипом якого є сама співачка. За сюжетом, гусениця відправляється в подорож по світі шоу-бізнесу і зустрічає на своєму шляху зіркових героїв.

"Це дуже світла, добра історія про те, що ніколи не потрібно нічого боятися, потрібно вірити в себе і вірити у свій життєвий шлях, - розповіла Тіна Кароль. - Я постаралася легко і доступно для малят пояснити свою життєву філософію, своє розуміння добра, зради, щастя, батьківської любові. Сподіваюся, книга стане справжнім подарунком для дітей і тих, хто уже виріс!"

На сторінках книги фігурують у різних іпостасіх Алла Пугачова (виступила в образі мудрої сови), Філіп Кіркоров (зозуленя), Вєрка Сердючка, Йосип Кобзон (павук), Лариса Доліна та інші зірки. А от екс-продюсер співачки Олег Чорний представлений в образі головного негативного героя.

За словами Тіни Кароль, вона виношувала ідею казки більше напівроку і написала дев´ять різних варіантів тексту, перш ніж зупинилася на остаточному.

Книга видана українською і російською мовах, накладом 7 000 примірників. У продаж Великі пригоди Павутинки надійдуть уже до Різдва.

Що стосується альбому співачки Полюс тяжіння, то він був записаний на лондонській студії Метрофонік, на якій працювали Енрике Іглесіас, Бритні Спірс і Шер. У платівку ввійшло десять пісень, дві з яких - англомовні.

Крім того, на диску також записані два останніх відеокліпи співачки - Люблю його і Полюс тяжіння.

Нагадаємо, Тіна Кароль народилася 25 січня 1985 року в Магаданській області. У шестирічному віці Тіна Кароль з сім´єю переїхала на Україну - до Івано-Франківська. Після закінчення школи співачка переїхала до Києва, і стала професійно займатися музикою.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини