«ІНТЕРНЬЮЗ-УКРАЇНА» НАГОРОДИЛА ПЕРСОНАЛЬНОЮ ЗНИЖКОЮ НА ТРЕНІНГИ ОДНЕ З КОМУНАЛЬНИХ ЗМІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

Однією із компаній, яка отримала знижку у розмірі 10% стала Івано-Франківська комунальна ТРК «Вежа».

Основний акцент у своїй роботі телерадіокомпанія «Вежа» робить на детальному інформуванні мешканців про суспільно-політичне життя міста та особистості, які творять новітню українську культуру. Позиціонування себе на медіа ринку як телерадіокомпанії Івано-Франківська, дозволило розробити програмну концепцію мовлення під загальним гаслом “Відчуй присутність”. ТРК “Вежа” є членом Незалежної асоціації телерадіомовників, постійно співпрацює з ІМІ.


Нагадаємо, міжнародна Громадська Організація “Інтерньюз-Україна” є найбільшою неприбутковою організацією в галузі медіа в Україні. МГО "Інтерньюз-Україна" є професійною організацією для всієї медіа спільноти, що включає не лише наших головних партнерів – місцеві незалежні станції, а також національних мовників та продюсерів. Крім того, для західних журналістів, продюсерів, викладачів та інших медіа професіонали Інтерньюз є важливим джерелом інформації та каналом зв’язку з місцевими мовниками.
_____________________________________________


[b]УВАГА! ДАНА ІНФОРМАЦІЯ Є ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ ВЛАСНІСТЮ[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5140&id_cat=12[h][b]ПРОДАКШН-СТУДІЇ "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ МЕДІА".[/b][/h]

[b]ВИГОТОВЛЕНО СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ IA MALAKAVA (www.malakava.com.ua).[/b]

[b]!!!БУДЬ-ЯКЕ КОПІЮВАННЯ, ПУБЛІКАЦІЯ, ПЕРЕДРУК ЧИ НАСТУПНЕ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ, СУВОРО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ!!![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини