Хорвати оглядали туристичний потенціал України

В рамках програми «Україна запрошує!» створено відеофільм про Україну спрямований на популяризацію туристичного потенціалу серед країн європейської спільноти, залучення іноземних туристів до відпочинку і оздоровлення в туристичних центрах нашої держави, розширення міжнародного співробітництва в галузі туризму, налагодження прямих контактів з туристичними фірмами та організаціями Хорватської Республіки, ознайомлення з їхніми пропозиціями, а також співпраця з іноземними представниками туристичного бізнесу.

Серед запрошених гостей, які відвідали презентацію, що проводилася у Загребі, були присутні радники президента Хорватії Томіслав Якич та Будімір Лончар, держсекретар МЗС Хорватії Желько Купрешак, представники міністерства закордонних справ Хорватії та інших урядових організацій, керівництво та численні представники провідних туристичних компаній, Хорватського туристичного союзу та Туристичної спілки міста Загреба, відомі хорватські митці, серед яких хорватський скульптор і архітектор світового рівня Душко Джамоня, представники бізнес-структур, а також відомі хорватські особистості та представники Посольства.

В рамках презентації було проілюстровано тенденцію розвитку вітчизняного туризму, представлено аспекти законодавчої бази України спрямовані на розвиток туристичної галузі, ознайомлено присутніх з об’єктами відпочинку в різних регіонах нашої держави, а також презентовано фільм про туристичні можливості України.

Під час презентації до присутніх звернувся Посол України Маркіян Лубківський, який наголосив на існуючих перспективах для розвитку туристичної сфери. При цьому глава дипломатичної місії України нагадав, що у поточному році Хорватію відвідало 30 тисяч українських туристів, що вдвічі перевищує кількість подорожуючих порівняно з минулим роком. М.Лубківський зауважив на історичній спорідненості між нашими народами і культурами, що, зі свого боку, є надійною основою для розвитку туристичної діяльності між нашими державами. Важливим для розвитку туризму, за словами Посла України, має стати започаткування прямого авіасполучення між Києвом і Загребом та лібералізація візового режиму, що має значно збільшити кількість наших громадян, які мають намір відвідати Україну і Хорватію з туристичною метою.

За словами М.Лубківського, Україна є країною, яка надзвичайно цікава своїми туристичними можливостями і тому сьогодні ми повинні докласти максимум зусиль для її гідного представлення у світі та зробити все можливе для того, щоб якомога більше туристів обрали саме Україну місцем свого відпочинку.

Як повідомляла IA MALAKAVA, в Україні [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5123&id_cat=6[h]створено комплексну рекламну кампанію національного туристичного продукту на внутрішньому та міжнародному ринках.[/h]
_____________________________________________


[b]УВАГА! ДАНА ІНФОРМАЦІЯ Є ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ ВЛАСНІСТЮ[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5140&id_cat=12[h][b]ПРОДАКШН-СТУДІЇ "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ МЕДІА".[/b][/h]

[b]ВИГОТОВЛЕНО СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ IA MALAKAVA (www.malakava.com.ua).[/b]

[b]!!!БУДЬ-ЯКЕ КОПІЮВАННЯ, ПУБЛІКАЦІЯ, ПЕРЕДРУК ЧИ НАСТУПНЕ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ, СУВОРО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ!!![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини