У Коломиї вандали знищили понад 20 надгробних пам´ятників

Двоє людей ламали та крали нержавіючі частини могил і продавали їх. Протягом двох тижнів працівники Коломийської ритуальної служби розшукували зловмисників, які знущалися над пам´ятними гробами похованих там людей, інформує [hh]http://www.ntk.ko.if.ua[h]ТРК "НТК".[/h]

Прибираючи цвинтар, неодноразово робітниками комунального підприємства було зафіксовано ті чи інші збитки завдані вандалами. Тоді ще невідомі особи розбирали, ламали плиту надгробних могил та викрадали її нержавіючі частини.

Більше 20 гробів сплюндровано. Директор комунального підприємства Олександр Векерик каже, що за свою службу не пам´ятає жодного подібного акту вандалізму. Він припускає, що робили це злочинці лише заради чарки. Працівникам комунального підприємства вдалось затримати зловмисників та знайти місце, де вони переховували "нержавійку".

Двох молодих людей робочі комунального підприємства передали в руки правоохоронним органам. Вони будуть притягнуті до відповідальності.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше на Розжнятівщині [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5016&id_cat=5[h]вандали пошкодили 13 могил.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини