Микола Палійчук у товаристві Ігоря Олійника їздили до Городенки, що ознайомитися із роботою українсько-швейцарського проекту та

В ході візиту, керівники області ознайомились із співробітництвом та успіхами реалізації українсько-швейцарського проекту перинатального здоров’я „Сприяння здоров’ю матері та дитини”, християнського дитячого фонду „Благополуччя дітей”.

Також Микола Палійчук з Ігорем Олійником з перших вуст дізнавалися про проблеми, що існують у сучасній медицині Городенківщини та думки лікарів щодо шляхів їх вирішення.

Керівництву області продемонстрували палату, в якій приймають сімейні пологи. В ході спілкування з пацієнтами закладу Микола Палійчук поцікавився самопочуттям майбутніх матерів. До речі, саме сьогодні, 19 грудня, в родині Ігоря та Галини Романець народився син, якого звісно назвали Миколою. Разом з головою обласної ради Ігорем Олійником Микола Палійчук привітав усіх породіль, які перебувають на даний час у відділенні та вручив подарунки, що стануть у нагоді молодим сім’ям, побажав міцного здоров’я матерям та їхнім малюкам.

Натомість керівництво області отримало від лікарів ікони із зображенням святого Миколая та обереги.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини