Прикарпаття бере участь у міжнародній книжковій виставці «Книжкові контракти»

На виставці представлено твори молодих авторів, літературу пізнавальну, історичну, наукову.

Свою книжкову, газетно-журнальну та видавничу продукцію пропонують видавництва «Нова зоря», « Типовіт», «Лілея НВ» з Івано-Франківська та видавничо – друкарська фірма «Прут-Принт» із Снятина і Коломийська друкарня імені Шухевича. Остання на виставці пропагує твори на теми національно-визвольної боротьби українського народу за свою незалежність, історико-пізнавальну. Є чимало книг про культурологію, народознавство, прозові твори молодих прикарпатських письменників.

Управління у справах преси та інформації представляє 20 книг, виданих в рамках обласної Програми підтримки книговидавництва – здебільшого це твори до 100-річчя Романа Шухевича та 65-річчя УПА. А дитяча література представлена редакцією Всеукраїнського дитячого журналу «Дзвіночок» (м.Рогатин).

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5109&id_cat=7[h]івано-франківські письменники їздили до обласного центру Закарпаття,[/h] щоб презентувати свої нові книги на виставці-ярмарку "Ужгородський книжковий Миколай - 2007".
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини