У АНУШКЕВИЧУСА ЗНОВУ ДОМОВЛЯЛИСЯ З "ТАЙКО ЕЛЕКТРОНІКС"

Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба ІФ МВК.

За Інформацією прес-служби, на нараді обговорювали питання виконання будівельних робіт щодо підведення інженерних комунікацій до виробничих приміщень заводу "Тайко електронікс".

Учасники наради, заслухавши та обговоривши інформацію про здійснену роботу з прокладання газопроводу і мереж енергопостачання до ділянки будівництва, зазначили необхідність продовження терміну оренди земельної ділянки будівництва, а також виділення коштів на розвиток інфраструктури приміського села Микитинці, на території якого розташоване підприємство.

Нагадаємо, раніше виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради [hh] http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=364&id_cat=3 [h]заявляв про розробку програми розвитку Хриплинського промислового вузла для залучення інвестицій. [/h]

Як повідомляла IA MALAKAVA, 25 липня 2006 року відбулося урочисте підписання ДОГОВОРУ ОРЕНДИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ між Івано-Франківською міською радою та ТзОВ «Тайко електронікс юкрейн лімітед». Відповідно до договору, міська рада зобов’язалася передати в оренду земельну ділянку в межах Хриплинського промислового вузла на території Микитинецької сільської ради, що входить до складу Івано-Франківської міськради, для будівництва й обслуговування виробничого комплексу в Івано-Франківську.

Загальна площа земельної ділянки складає 15 гектарів. Затверджено технічний паспорт цієї земельної ділянки, акт визначення меж, погоджено експертну грошову оцінку, затверджена вартість землі в сумі 1,875 млн. гривень й умови продажу.

В свою чергу, "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" зобов’язався інвестувати у виробництво 50 млн. євро, побудувавши завод з виробництва електропобутової та електрокабельної продукції в Івано-Франківську до 2009 року.

Плануєвалося створити близько 3000 робочих місць.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини