Коломияни гучно відсвяткували Андрея: аварії, розбої та безліч пригод

Так, на вулиці Карпатській у Коломиї невідомі особи побили перехожого. Сталося це о 03:00 годині ночі, коли чоловік повертався з роботи. Потерпілого, 1967 року народження госпіталізовано в районну лікарню.

У П´ядиках о 01:00 годині ночі напали на жінку. Невідомі особи порізали їй руку. Внаслідок травм потерпіла втратила багато крові. Її госпіталізовано у важкому стані.

У Коломиї на вулиці Лисенка, 8 в гуртожитку сталася "страшна" бійка. Там побили хлопця 1988 року народження. О 22:30 годині зі струсом головного мозку його госпіталізовано в ЦРЛ.

За годину працівникам швидкої довелося виїжджати до коломийської Ратуші. Там хлопцеві, 1981 року народження нанесли ножові поранення.

Близько 16:00 години на вулиці Об´їзній міста Коломиї трапилася аварія. Автомобіль "Хюндай", яким керував мешканець Львівщини з´їхав з дороги та перекинувся. В мікроавтобусі перебувала пасажирка. Внаслідок ДТП жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом плеча та забій грудної клітки. Потерпілу госпіталізовано. Про це повідомила диспетчер швидкої допомоги Оксана Малкович.

Вона додала, що за минулу добу медики підібрали на засніжених вулицях, біля кафе та барів 5 осіб у стані алкогольного сп´яніння. Кількох врятовано від смерті, адже минула ніч була досить морозяною. Всі госпіталізовані - молоді хлопці.

Довелося виїжджати лікарям і до тверезих пішоходів, які отримали травми внаслідок падіння на слизьких тротуарах.

- Так, на вулиці Крушельницьких міста Коломиї бабуся впала на слизькій дорозі. Стареньку госпіталізовано із забоєм голови.

- Біля заправки "Захід" отримав травми чоловік. Сталося це о 21:50. Його відвезли в лікарню.

- Схожий випадок трапився у Королівці о 17:20 годині. Там, впавши на слизькій вулиці, отримала травми 60-річна жінка.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини