ЮЩЕНКО ЗНЯВСЯ В КІНО

Таким чином, Президент дебютує в кіно. Фільм вийде на телеекрани у 2008 році.

Як повідомили у прес-службі Президента, під час розмови Ющенко виклав своє бачення розвитку політичної ситуації в Україні з моменту проголошення Незалежності і оцінив основні процеси і події, які відбувалися в політичному житті нашої держави протягом 1992-2006 років.

Говорячи про український політикум, Президент констатував: "На жаль, дуже багато політичних союзів часто клеяться на приватних інтересах - у тому числі і політичних, або на маленьких колегіальностях, або взагалі нелюбові до когось". "Але це вже ознака падіння - коли ти воюєш не за щось, а проти чогось", - додав він.

"Мені б дуже хотілося, щоб в решті-решт нинішня коаліція не стала коаліцією проти когось, а стала коаліцією "за" - за формування моделі національного прогресу. Давайте переслідувати вищу, цікавішу мету", - призвав Президент.

"Внутрішньополітичний діалог дуже важливий, але, я переконаний, що загальнонаціональний діалог - це річ, яка понадактуальна", - підкреслив Ющенко.


[b]Нагадаємо, документальний фільм Олександра Ткаченка Незалежність. Український варіант вийде на телеекрани у 2008 році. Протягом цього року і на початку наступного автори стрічки проводять інтерв’ю з відомими українськими політиками, які вели активну діяльність у 1992-2006 роках. Фільм є спільним проектом Першого національного каналу і Нової студії Ткаченка.[/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини