КОЛОМИЙСЬКО-ЧЕРНІВЕЦЬКА ЄПАРХІЯ УГКЦ ПРОСИТЬ ПІДТРИМАТИ ПРОЕКТ САВІКА ШУСТЕРА

[b]Дорогі брати і сестри, 16 листопада телеканал "Інтер" оголосив Всеукраїнську акцію "Великі українці" з метою виявити, на думку наших громадян, найвизначнішу постать за всю нашу історію.

Ця акція дасть стимул нашим громадянам визначити історичну постать, яка найбільше спричинилася до розвою національного, духовного, релігійного, державотворчого, мистецького життя в Україні. Ця акція сприяє і тому, що спонукає кожного свідомого українця ще раз думкою перелистати нашу історію в пошуках такої постаті. Хто ж давно не перегортав сторінок історії України, буде мати нагоду відновити і збагатити свої знання з цієї царини. А правдиву історію України необхідно знати кожному громадянинові нашої держави в цей непростий час розбудови громадянської держави і нації.

Наша Коломийсько-Чернівецька єпархія приєднується до цієї акції і закликає вірних взяти в ній активну участь. До такого благородного пошуку варто приєднати і нашу шкільну молодь, заохочувати рідних, знайомих, сусідів. Акція буде тривати до кінця грудня цього року. Проголосувати можна в різний спосіб: телефоном, СМС-повідомленнями та іншими.

Зокрема, у Коломиї можна проголосувати в тимчасових наметах, які розміщені у центральній частині міста, кожного дня з 9.00 год. Там, на спеціальному бланку треба написати 10 прізвищ найвизначніших, на вашу думку, українців за всю нашу історію. А пізніше спеціальна комісія визначить найвизначнішу постать в історії України, яка отримала найбільше голосів.

Заохочую всіх вірних Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ прилучитися до цієї національно-творчої акції та віддати свої голоси за тих синів і дочок українського народу, яких Ви вважаєте найбільш гідними звання "Великий Українець".[/b]

З Архієрейським благословенням,
Правлячий Архієрей Коломийсько-Чернівецької єпархії
Єпископ Микола Сімкайло
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини