НАЦРАДА ПОПЕРЕДИЛА СТРУКТУРУ АНДРІЯШКА, А НЕ БАБІЙ

За інформацією п. Турелика, ОДТРК перевіряли на предмет дотримання рішення Національної ради №501, яким затверджено Правила ведення мовлення на теле- і радіоканалах у Дні трауру (скорботи, жалоби), у зв´язку з оголошенням 20 листопада 2007 року Указом Президента України Дня жалоби внаслідок трагедії, що сталася у м. Донецьку на оренному підприємстві "Шахта ім. О.Ф. Засядька".

Перевірка встановила, що 20 листопада 2007 року, у відрізок часу з 18:33-18:48 у ефірі Івано-Франківської ОДТРК транслювалась передача "Музичні вітання за вашими листами", в якій звучали пісні на замовлення радіослухачів, що є ознакою порушення п.8 Рішення НР №501 - утримуватися від передач на замовлення теле- і радіослухачів.
___________________________________________________


IA MALAKAVA просить вибачення у телеканалу ОТБ "Галичина" за допущену неточність у повідомленні [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4960&id_cat=3[h]про попередження нацради.[/h] Випусковим редактором була допущена помилка у юридичні назві медіа.
___________________________________________________

Однак заначимо, що Івано-Франківська область - єдиний регіон України, [b]у якому обласне телебачення та ОДТРК різні юридичні особи. За словами п. Турелика це прецедент на Україні.[/b]

У всіх інший областях нашої держави немає такого поняття як обласне телебачення - окрема юридична особа, а є у складі ОДТРК телевізійний канал.

[b]Власне чому, і була допущена помилка редакції IA MALAKAVA.[/b]

Нагадаємо, Івано-Франківське ОДТРК веде своє мовлення на Прикарпатті виключно на проводому зв´язку.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини