Анушкевичус може ініціювати розпуск міської ради

На думку Віктора Анушкевичуса, це не сталося тому, що «депутати танцюють під дудку своїх лідерів». Він також сказав, що «не тримається за своє крісло», але буде й надалі працювати на посаді міського голови, бо його «обрали на неї не депутати, а жителі Івано-Франківська».

Міський голова також заявив, що у депутатів «немає правових підстав» висловити йому недовіру, бо він «ніколи і ні за яких обставин не порушував закон» і не дозволить «цього робити нікому...»

Відповідаючи на запитання про те, що стало причиною його протистояння з більшістю депутатського корпусу, мер сказав: «Не задовольняв і не задовольнятиму надалі бізнесові апетити місцевого політбомонду». І принагідно зазначив, що «вибори до місцевих рад за партійними списками повністю дискредитували себе, бо в такий спосіб роль депутата зводиться нанівець і він стає заложником інтересів своїх партійних босів».

На завершення свого спілкування з представниками ЗМІ міський голова заявив: «Якщо цього понеділка буде зірвано засідання сесії, ініціюватиму розпуск міської ради. Сподіваюсь, міська громада Івано-Франківська мене в цьому підтримає».
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини