У Долині пройшов захід, на якому продавали та здавали в оренду привабливі земельні ділянки у перспективному місці Карпатських г

Учасникам інвестиційного форуму представлено більше 30 ділянок від 1 до 50 га.

Всі виставлені на форумі земельні ділянки пропонувалися на умовах довготривалої оренди та можливого викупу. Кожна із ділянок знаходиться у перспективному місці Карпатських гір.

У роботі першого Бойківського регіонального інвестиційного форуму в місті Долина взяла участь і делегація Івано-Франківського міськвиконкому.

Нагадаємо, [b]Долина[/b] — місто районного підпорядкування, розташоване за 60 км від Івано-Франківська. Через місто проходить залізниця Львів-Стрий-Чернівці, а також автостради Чернівці-Стрий-Львів та Івано-Франківськ-Ужгород. Населення 11 220 чоловік.
Долина — центр району, на території якого 26 сільських, 2 міські і одна селищна Ради депутатів трудящих, яким підпорядковано 54 населені пункти. Населення — 83,6 тис. чоловік. Природні багатства району — нафта, попутний газ, сіль, сірка, залізна руда, марганець, мінілітові сланці, цегельна глина, гравійно-галькові від¬клади, карпатські пісковики. Основними галузями промисловості е лісова, будівель¬них матеріалів, легка (харчова та побутового обслуговування). Промислових під¬приємств в районі — 38. В районі є 10 колгоспів. Орних земель — 8 тис. га, лісів — 106 тис. га, сіножатей, пасовищ — 20,1 тис. га. Відкрито 67 шкіл, 53 клуби, 3 будинки культури.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини