У Долині вдосконалювали знання людей, які допомагають іншим знайти роботу

Про це репортерові MALAKAVA повідомили у прес-центрі ІФ регіонального Центру Зайнятості.

Головною метою заходу було надання спеціалістам центрів зайнятості методичної та практичної допомоги у вирішенні питання підвищення якості надання профконсультаційних та профінформаційних послуг.

В ході семінару виносились на обговорення такі питання, як: особливості профорієнтаційної роботи з окремими верствами населення (учнями та випускниками загальноосвітніх шкіл, жінками, особами з обмеженими фізичними можливостями та особами, звільненими з місць позбавлення волі), підвищення якості організації та проведення групових та масових заходів, опрацювання нормативних документів та роз’яснень Державного центру зайнятості щодо підготовки та подання звітності, доведення завдань щодо профорієнтаційної роботи в службі зайнятості області на 2008 рік.

Значна увага під час проведення заходу приділялась особливостям організації та проведення масових профорієнтаційних заходів: „Ярмарок професій”, „Ярмарок кар’єри”, „Днів відкритих дверей центру зайнятості”, „Професіографічних зустрічей”. З цією метою відбулось інтерактивне заняття на тему: „Тематика, зміст та форми проведення масових профорієнтаційних заходів.

На семінарі-навчанні використовувалися активні форми роботи – практичні вправи, дискусії, інтерактивні заняття. Учасники заходу поділилися досвідом роботи, обговорили проблемні питання, виробили спільну тактику подальшої роботи та висловили побажання і надалі проводити такі заходи.

Нагадаємо, раніше [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4593&id_cat=6[h]Рожнятівський районний центр зайнятості ініціював та організував проведення семінару[/h] з органами влади, роботодавцями та соціальними партнерами району на тему: „Основи організації сільського зеленого туризму на Рожнятівщині”.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини