ПРИКАРПАТЦІ, ЯКІ МАЮТЬ КРЕДИТ У ДЕЛЬТА-БАНКУ ЗМОЖУТЬ ПЕРЕГЛЯДАТИ ЙОГО В ІНТЕРНЕТІ

Як повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі Банку, якщо у особи вже є кредит в Дельта Банку, вона завжди зможете проконтролювати його стан через Інтернет, якщо пройде реєстрацію у системі Інтернет-банку Дельта он-лайн.

На сьогодні для перегляду доступні тільки звичайні кредити, підключення інформації про карткові кредити планується у найближчий час.

В [hh]http://www.deltabank-online.com.ua/clients/deltabankonlineua.nsf/[h]системі Інтернет-банку можна:[/h]

- подивитись суму до погашення на сьогодні й суму для закриття кредиту;
- передивитись історію платежів за даним кредитом в Архіві платежів;
- довідатись дати майбутніх платежів у Графіку платежів з погашення.


Прес-служба також роз´яснила особливості реєстрації в системі Он-лайн Інтернет-банку.

"Для он-лайн реєстрації в Системі Вам потрібно заповнити на сайті анкету.

Якщо при переході за посиланням виникає помилка, перевірте в меню Вашого браузера Internet Explorer: "Сервис - Свойства обозревателя - Дополнительно", чи увімкнені у Вас параметри Безпеки SSL 2.0, SSL 3.0. Використання протоколу SSL гарантує захист всіх даних, що передаються.

У анкеті вкажіть Ваші прізвище, ім´я та по батькові українською мовою, як вони значаться в паспорті, дані паспорта, ідентифікаційного коду та інші дані. Обов´язково вказуйте дійсну електронну адресу, оскільки на цю адресу банком буде надсилатися підтвердження про доступ до перегляду.

Заповнена анкета відправляється в банк. У тім же вікні Ви одержуєте повідомлення, що заявка доставлена. Це повідомлення містить Ваш логін користувача, його потрібно виписати або запам´ятати.

Після обробки анкети банк надсилає на адресу електронной пошти, вказану при реєстрації, підтвердження про надання доступу до перегляду інформації з Вашого кредиту", - зазначила прес-служба Дельта-банку.

Нагадаємо, ТОВ "Комерційний банк "Дельта" зареєстрований Національним Банком України 9 лютого 2006 року.

Дельта Банк – це спеціалізована роздрібна фінансова установа, яка поєднує в собі як європейські, так і сучасні українські стандарти ведення банківського бізнесу. Ключовими принципами роботи банку з клієнтами є:
• Індивідуальний підхід до кожного позичальника;
• Відповідальність за забезпечення якісного обслуговування у будь-якому куточку України.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини