У ГОРОДЕНЦІ ДВОЄ ШКОЛЯРІВ ВИКРАЛИ АВТОМАТИ КАЛАШНИКОВА ЗІ ШКОЛИ

За словами начальника Городенківського РВ УМВС підполковника міліції Мирослава Качмарського, оперативники щоденно здійснювали активні розшукові заходи. Причому працювати треба було досить обережно, щоб не дати можливості невідомим крадіям позбутися речових доказів, власне, учбової зброї.

Зрозуміло, що найперше слід було перевірити причетність до крадіжки когось з учнів-старшокласників. І зрештою це припущення невдовзі підтвердилося.

6 грудня працівники міліції затримали двох десятикласників, один з яких навчається у цій школі, а інший в одній з сільських шкіл. Хлопці змушені були зізнатися в скоєному, оскільки на цей час міліціонери вже знали місце схову автоматів.

Автомати Калашникова виявлено за місцем проживання одного з підозрюваних. Виявилося, що підприємливі школярі вчинили крадіжку з метою подальшого продажу учбової зброї. Вони не знали, кому саме вона потрібна, але перший крок з задуманого зробили.

За інформацією міліції, обидва раніше не потрапляли у поле зору правоохоронців, є звичайними учнями, а що спонукало їх вдатися до зухвалої витівки, зараз з’ясовується.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини