У коломийському "Телекомсервісі" відкрито пункт колективного користування послугами Інтернет

За інформацією прес-центру, для відвідувачів створено комфортні умови, завдяки широкому спектру пропонованих послуг та високому рівню сервісу.

[b]Вартість однієї години доступу до мережі[/b] – 2,89 грн., для студентів та школярів – 2,16 грн., [b]у вихідні дні[/b] - 1,43 грн. для всіх категорій споживачів.

Пільга студентам та школярам надається при пред’явленні студентського квитка денного відділення або довідки зі школи (для школярів).

Нагадаємо, відділення "Телекомсерві" розташоване у [hh]http://malakava.com.ua/region.php?id_reg=8[h]місті Коломия,[/h] за адресою: проспект Чорновола, 47 (центральний переговорний пункт).

Як повідомляла IA MALAKAVA, за І півріччя 2007 року ВАТ «Укртелеком» надано послуг зв’язку на 3 951 млн. гривень, що на 107 млн. грн. більше, ніж передбачено планом. Темп зростання доходів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року 5,1% — в основному за рахунок зміни з 15 липня 2006 року тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

На послуги, надані юридичним особам, в т.ч.: корпоративним споживачам, операторам та провайдерам телекомунікацій, припадало 50,4% зазначеної суми, 49,6% – на послуги, надані населенню. Населенням спожито послуг зв’язку на суму 1 959 млн.грн., споживання послуг у розрахунку на одного мешканця збільшилось на 6,8% і становило 44 грн.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини