Розпочалось «оживлення» електромереж Івано-Франківської КЕЧ

Справа в тому, що ці мережі вже вичерпали свій амортизаційний ресурс, і довший час не обслуговувалися якісно. Найболючішим місцем залишаються зовнішні мережі електропостачання багатоповерхової забудови військового містечка (вулиці Дорошенка-Чорновола) та двоповерхової забудови поблизу вулиці Чорновола.



Спільно із фахівцями КЕЧ спеціалісти ВАТ «Прикарпаттяобленерго» виявили неполадки в мережі та склали дефектні акти, оцінили стан обладнання та визначили кошторис необхідних робіт. Основні дії енергетиків зосередяться на чотирьох об’єктах. По-перше, це багатоквартирний житловий будинок на вулиці Коновальця, 128, де прокладатимуться дві нові кабельні лінії від трансформаторної підстанції замість старих, вже непридатних до використання. По-друге, реконструкція повітряних ліній електропередач у районі двоповерхової забудови на вулицях Галечко, Карпатської Січі та Волошина у районі вулиці Чорновола. По-третє, реконструкція трансформаторної підстанції (вулиця Чорновола, 140), оскільки її обладнання перебуває в аварійному стані і не дозволяє забезпечити безперебійне електропостачання. Четвертим об’єктом стануть кабельні лінії електропередач у військовому містечку.

Загалом виконання цього великого обсягу робіт беруть на себе фахівці філії «Івано-Франківський РЕМ» та підрядної організації. На разі визначено потребу в матеріалах та спрямовано кошти на закупівлю обладнання.

Слід зазначити, що коштів, що виділені з Державного бюджету місцевим бюджетам для здійснення заходів щодо передачі житлового фонду та об’єктів соціально-культурної сфери Міністерства оборони України в комунальну власність, недостатньо для «оживлення» усіх об’єктів енергетики КЕЧ.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини