Недитяча пристрасть

За розпивання спиртних напоїв неповнолітніми в громадських місцях органами кримінальної міліції протягом поточного року складено 84 протоколи.

Органами виконавчої влади надаються дозволи на розміщення торгових точок підприємницьким структурам, які здійснюють реалізацію спиртних напоїв та тютюнових виробів поблизу навчально-виховних закладів, що є порушенням чинного законодавства. Під час проведення рейдів виявлено 16 торгових точок, які здійснюють реалізацію спиртних напоїв та тютюнових виробів біля навчальних закладів ближче, ніж 100 метрів. Однак заходи щодо позбавлення ліцензій на право торгівлі підакцизними товарами органами виконавчої влади та контролюючими органами не вживаються.

Керівниками розважальних закладів не виконується розпорядження голови обласної державної адміністрації, яким обмежено перебування неповнолітніх в комп´ютерних клубах, залах ігрових автоматів під час проведення уроків та після 21 години в зимовий час і 22 години в літній час.

За результатами прокурорської перевірки, за такі порушення призупинено діяльність 5 комп´ютерних клубів в Богородчанському, Калуському, Тисменицькому районах, м. Івано-Франківську. До адміністративної відповідальності притягнуто 8 керівників комп´ютерних клубів та залів ігрових автоматів.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини