У КОЛОМИЇ З´ЯВИЛОСЯ ПОКРИТТЯ EDGE ВІД life:)

Про це репортерові MALAKAVA повідомила начальника департаменту зовнішніх та корпоративних зв’язків life:) Оксана Рудюк.

Покриття EDGE розповсюджується на наступні міста: Павлоград і Новомоськовськ (Дніпропетровська область), Мелітополь та Енергодар (Запорізька область), Чугуїв (Харківська область), Котовськ (Одеська область), Жмеринка і Могилів-Подільській (Вінницька область), [hh]http://malakava.com.ua/region.php?id_reg=8[h]Коломия[/h] ([hh]http://www.malakava.com.ua/dovidka.php?id=95&id_cat=30[h]Івано-Франківська область[/h]), Конотоп (Сумська область), Олександрія (Кіровоградська область) та Нововолинськ (Волинська область).

Як прокоментував Головний виконавчий директор life:) Тансу Єен: «Послуги з передачі даних є одними з найбільш популярних і перспективних на ринку України. Саме тому ми побудували мережу, всі базові станції якої підтримують технологію передачі даних EDGE, і тепер динамічно активуємо все нові й нові міста».


Нагадаємо, у березні 2005 року оператор мобільного зв´язку life:) першим представив на українському ринку технологію передачі даних EDGE і продовжує збільшувати кількість базових станцій, що підтримують її. Раніше покриття EDGE від life:) існувало в найбільших містах – всіх обласних центрах країни, на Кримському узбережжі, а також на Карпатських курортах.

З 1 серпня 2007 року, всі відвідувачі курорту «Буковель» мають змогу [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=2795&id_cat=6[h] отримати доступ до мережі Інтернет[/h] в комунікаційному центрі BUSINESS life.

Як повідомляла IA MALAKAVA, life:) – це третій національний оператор мобільного зв’язку, що надає свої послуги на території, на якій мешкає 91% населення України. Мережа life:) продовжує розширюватися безпрецедентними темпами і сьогодні працює у всіх містах з населенням понад 35 000 і в більш ніж 23 000 населених пунктах України, а також на всіх основних автомагістралях країни. life:) забезпечує можливість роумінгу в 193 країнах завдяки 500 роумінг-партнерам. Оператор першим на ринку впровадив технологію EDGE і сьогодні пропонує своїм абонентам широке EDGE покриття - у 54 містах, включаючи всі обласні центри України.

life:) пропонує високоякісні послуги мобільного зв’язку для всіх сегментів українського суспільства. Понад 380 центрів обслуговування абонентів і ексклюзивних магазинів life:) працюють в 151 містах країни. Крім того, абоненти можуть замовити послуги life:) у 33 800 торгових точках.


Нагадаємо, починаючи з 7 серпня 2007 року IA MALAKAVA пропонує своїм відвідувачам повідомити „найважливіше” через SMS з [hh]http://www.malakava.com.ua[h]www.malakava.com.ua[/h]

[b]Ми пропонуємо послуги таких операторів мобільного зв’язку:[/b]

Kyivstar, Ase&Base, Djuice, life:), МТС, Jeans, Beeline , Golden Telecom, DCC.


[b]IA MALAKAVA:[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=life%3A%29[h][b]ВСІ НОВИНИ ПРО life:)[/b][/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини