ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПРИКАРПАТТЯ НЕ МОЖЕ ОТРИМАТИ 1 МЛН. 375 ТИС. ГРН. НА ЖКГ ЧЕРЕЗ ПОЛІТИЧНІ СУПЕРЕЧКИ У МІСЬРАДІ

Одне із прийнятих рішень – «Про програму встановлення плит під водопровідні люки на 2008-2010р».

Як стверджує прес-служба ІФ МВК, виконання даної Програми дасть можливість вирішити проблеми просідання водопровідних люків і таким чином – покращити стан автомобільних доріг, що в свою чергу підвищить безпеку руху у місті і, як наслідок, сприятиме зменшенню кількості ДТП.

Не менш важливим у цій Програмі є і те, що запропонована інженерна конструкція встановлення люків не дозволить їх викрадення.

Оскільки стальні люки пропонується кріпити до бетонних плит замками, а саму плиту засипати пластом асфальту. Таким чином вода не потраплятиме безпосередньо на бетон, що додасть йому лише міцності і механічної стійкості.

За такою технологією, зауважив на виконкомі начальник управління ЖКГ Петро Косюк, було встановлено 22 люки по вул. Галицькій. І всі вони, як стверджує Петро Петрович, ідеально пройшли випробовування.

Кошторис цієї Програми 1млн.375 тис. грн.

Зауважимо, якщо [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4935&id_cat=3[h]сесія Івано-Франківської міської ради[/h] її затвердить, вже у наступному році за сучасною технологією буде встановлено 250 люків на дорогах міста.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини