У Київській області арештували прикарпатця, який з друзями обікрав чотири могили

За інформацією працівників міліції, серед затриманих житель Івано-Франківської та Чернігівської областей, а також м мешканка Києва.

У затриманих вилучено металеві фрагменти з чотирьох могил, які вони викрали із міського кладовища.

Нагадаємо, місто Бровари – місто обласного підпорядкування, центр однойменного району. Розташоване на автомагістралі Київ-Санкт-Петербург-Москва за 20 км від Києва. Через місто проходить залізниця. Площа міста 34 кв. км., що становить 3,2% від загальної території області, водні ресурси 12 га, населення складає 87,4 тис. чоловік. Орган місцевого самоврядування - Броварська міська рада.

Протягом минулої доби у чергові частини міліції Івано-Франківщини надійшло 9 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 пограбування, 3 крадіжки. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 7 злочинів. Двічі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини.

Також впродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 102 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 386 (44,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 44 пограбування.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини