МТС зробила для прикарпатців необмежений мобільний доступ в Інтернет

З 1 грудня 2007 року до 29 лютого 2008 року абоненти [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EC%F2%F1[h]МТС-Україна[/h] зможуть скористатися унікальною пропозицією «ГіперАктив» та отримати необмежений мобільний доступ до Інтернет за допомогою EDGE або GPRS за 100 гривень на місяць.

[b]Переваги[/b]
Користувачі послуги «ГіперАктив» відчують наступні переваги:
- ціна: 100 грн. з ПДВ за доступ до Інтернет до кінця календарного місяця. Для користувачів «ГіперАктив» відсутня плата за активацію послуги, плата за об’єм отриманих та переданих даних та за час користування;
- швидкість: максимально можлива швидкість передачі даних при користуванні GPRS – 107,2 кбіт/сек. для GPRS, при користуванні EDGE – 236 кбіт/сек. Середня реальна швидкість – 20-40 кбіт/сек. для GPRS та 60-120 кбіт/сек. для EDGE
- покриття: МТС-Україна забезпечує покриття на 95% території України, на якій проживає 99% населення країни.
- без обмежень: послуга «ГіперАктив» доступна 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

[b]Доступна ціна, зручна можливість[/b]
«Попит на послуги мобільного доступу до Інтернет постійно зростає. Ми намагаємося відповідати потребам наших клієнтів та пропонувати їм найширший вибір можливостей на ринку. Доступна, прозора та зрозуміла ціна за користування послугою «ГіперАктив» дозволить нашим клієнтам використовувати ресурси мережі Інтернет практично в будь-якій точці України та в будь-який час», - зазначив Сергій Самокрик, начальник департаменту розвитку та управління продуктами МТС-Україна.

[b]Як користуватися[/b]
Послуга доступна всім абонентам МТС.

Для користування послугою потрібно зробити необхідні налаштування комп’ютера та телефону (детальніше про налаштування та використання послуги «ГіперАктив» можна дізнатися на веб сайті компанії www.mts.com.ua/Active) або замовити активацію послуги:
- контрактним абонентам – зателефонувавши на номер 111 або звернувшись в магазини компанії.
- абонентам МТС Передплата – відправивши безкоштовне SMS-повідомлення на номер 1040001.


Як повідомляла IA MALAKAVA, з 29 листопада всі нові та існуючі [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4878&id_cat=4[h]абоненти JEANS зможуть дзвонити абонентам МТС-Україна за ціною дзвінка абонентам JEANS.[/h]

Нагадаємо, [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EC%F2%F1[h]мережа ЗАТ «Український Мобільний Зв´язок» (МТС Україна)[/h] охоплює більше 95% території України, на якій проживає 99% населення. Компанія обслуговує більше 19,91 млн. абонентів. Компанія володіє ліцензіями на надання мобільного (стандарт GSM-900/1800, CDMA - 450), стаціонарного й міжнародного/міжміського зв´язку, а також надає послуги міжнародного роумінгу на п´яти континентах.

Дохід за 2006 рік склав $1,49 млрд. МТС Україна є 100% дочірньою компанією ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) найбільшого оператора мобільного зв´язку в Росії, Центральній та Східній Європі за кількістю абонентів. Разом із дочірніми компаніями, МТС обслуговує понад 77,97 мільйона абонентів. Населення 84 регіонів Росії а також Вірменії, Білорусії, України , Узбекистану й Туркменістану, де МТС та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг у стандарті GSM, складає більше 230 мільйонів чоловік. З 2000 року акції ВАТ МТС котуються на Нью-Йоркській Фондовій Біржі (NYSE) під символом "MBT".
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини