ФУТБОЛ. «Ураган» − «Універ-Автомар» − 2:1

[b]Урок для «молодших»[/b]
Галичани не залишили каменя на камені від земляків із «Кардинала» − 6:0. Суперник «біло-зелених», котрий торік фактично був фарм-клубом «Енергії», тримав удар протягом півгодини ігрового часу, до 32-ї хвилини дозволивши чемпіону відзначитися лише двічі. Однак у кінцівці повністю домінували «старші», що й відбилося на підсумковому результаті.


[b]Повернення Лисенка[/b]
Найбільш яскравою подією зустрічі «Шахтаря» з київською «Планетою-Міст» стала поява у воротах столичного клубу одного з провідних голкіперів країни − Владислава Лисенка. Минулого сезону він захищав кольори розформованого нині «Інтеркаса», влітку завоював титул чемпіона країни з пляжного футболу, а останнім часом відновлювався після операції. Для команди, що поки йде серед аутсайдерів, це серйозне підкріплення. Втім, встояти в зустрічі з гірниками киянам не допоміг і Лисенко.


[b]Луганчани перервали невтішну серію[/b]
Решта матчів туру принесли такі результати: «Київський метрополітен» − ТВД Львів − 1:2, «Будівел» Дніпропетровськ − «Марріон» Одеса − 3:3 (рятівний м’яч господарі провели з пенальті за 10 секунд до фінальної сирени), [b]«Ураган» Івано-Франківськ − «Універ-Автомар» Суми − 2:1,[/b] «Луг.Т.К» Луганськ − «Єнакієвець» − 3:2 (гол Марченка перервав семи матчеву програшну серію луганчан), «Контингент» Житомир − «Тайм» Львів − 3:3.


[b]Попереду − гірники/b]
«Шахтар» продовжує очолювати турнірну таблицю, маючи 25 очок. На три пункти менше − в «Енергії», яка може наздогнати донеччан після наступного туру (гірники його пропускають). Чільну трійку замикає львівський ТВД, у потилицю якому дихають земляки з «Тайма» й одеський «Марріон». Ігри 11-го туру заплановано на 2 грудня.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини