Поляки приїдуть на Снятинщину підписувати папери...ще раз

Як повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі голови обласної ради, в складі честоховської делегації – 8 війтів гмін , депутати повітової ради, директор повітового центру зайнятості, два бургомістри-міст Конецполя і Блаховні, а також ансамбль “Крик”. Всього 26 гостей.

Усі вони візьмуть участь у районних урочистостях до Дня місцевого самоврядування, що проходитимуть у місцевому клубі дозвілля [hh]http://www.malakava.com.ua/dovidka.php?id=601&id_cat=133[h]СРСР (світ сучасних снятинських розваг),[/h] ознайомляться з історичними та культурними місцями Покуття, побувають на Гуцульщині. Крім того, ансамбль “Крик” проведе два концерти у Будинках культури району.

За словами заступника голови районної ради Ігоря Чиборака, сільські голови [hh]http://malakava.com.ua/region.php?id_reg=14[h]Снятинщини[/h] мають намір підписати зі своїми польськими колегами Угоду про співпрацю.

Нагадаємо, на початку січня 2008 року четверо лікарів зі Снятинського району поїдуть на стажування у місто Честохово. З 26 січня по 2 лютого 18 дітей Заболотівської ЗОШ 1-3ст. проведуть зимові канікули у своїх честоховських ровесників.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини