Люди Палійчука провели обласні спортивні ігри серед інвалідів

Про це репортерові MALAKAVA повідомили у головному управлінні у справах молоді і спорту ІФ ОДА.

На урочистому відкритті учасників привітали: заступник начальника головного управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, начальник управління фізичної культури і спорту Любомир Пасічняк, голова обласної ради профспілок харчової та переробної промисловості Надія Бурлак, директор фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області Надія Глинська.

На урочистому відкриті за високі спортивні досягнення 2007 року у міжнародних змаганнях серед інвалідів грамотами головного управління у справах молоді та спорту, грошовими преміями були нагороджені: Володимир Рій (футзал, футбол) Андрій Голіней (легка атлетика), Роман Месик (легка атлетика), Галина Шляхтич (шахи), Роман Гулик (плавання).

В змаганнях взяли участь понад 400 спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору, слуху, розумового розвитку, із 10 спеціальних та допоміжних шкіл-інтернатів області, а також були представники 7 команд-інвалідів різних нозологій системи УТОГ, УТОС із 4-х міст області, а саме: Івано-Франківська, Калуша, Коломиї та Снятина.

За затвердженою програмою спортивних ігор команди змагалися в таких видах спорту: легка атлетика, настільний теніс, перегони на візках, кульова стрільба, армреслінг, дартс, шахи, шашки, плавання.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та цінними призами.

Нагадаємо, 3 грудня 2007 року президент України Віктор ЮЩЕНКО [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4887&id_cat=3[h]пообіцяв звільняти голів обласних державних адміністрацій[/h] за невиконання покладених на них обов`язків з поліпшення умов життя інвалідів.


old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини