У АНУШКЕВИЧУСА ЗАПРАЦЮВАЛА УКРАЇНСЬКА ПОБУТОВА ТЕХНІКА

Про це репортерові MALAKAVA повідомили у прес-службі ІФ МВК.

Завершено першу чергу реконструкції колишнього заводу «Івіта», який завдяки зусиллям італійської компанії «Антоніо Мерлоні С.п.а.» перетворився на сучасне потужне виробництво новітньої побутової техніки.

З метою відновлення виробництва автоматичних пральних машин у місті Івано-Франківським міськвиконкомом протягом 2002 – 2003 років було налагоджено ділові відносини з представниками італійської фірми "Мерлоні".

Італійські підприємці виявили інтерес до співпраці і партнерства у справі організації випуску пральних машин в Україні. В результаті досягнутих домовленостей іноземними юридичними особами "Антоніо Мерлоні С.п.а." та "М. 90 С.р.л." засновано на базі відкритого акціонерного товариства "Івіта", що спеціалізувалось на випуску пральних машин, товариство з обмеженою відповідальністю "Українська побутова техніка" і 17 жовтня 2003 року зареєстровано в м. Івано-Франківську, як підприємство з іноземними інвестиціями.

З моменту створення нового підприємства засновники інвестували у реорганізацію і розвиток виробництва понад 50 млн. євро, з яких близько 40 млн. євро – у виробничі автоматизовані лінії, що забезпечуватимуть випуск пральних машин марки «АРДО» в кількості 800 тис. – 1 млн. одиниць в рік.

Передбачається також створення не менше 800 - 1000 нових робочих місць.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини