Тепер абоненти молодіжного оператора JEANS зможуть дзвонити на найбільшу об’єднану мережу – МТС та JEANS – за єдиним тарифом для

Абоненти JEANS можуть замовляти такі послуги як JEANS Друзі, JEANS «Night» або JEANS «Weekend».

Послуга JEANS Друзі дозволяє обрати трьох абонентів JEANS або МТС, спілкування з якими буде коштувати всього 3 копійки за хвилину. Підключивши послугу «Weekend», абоненти зможуть розмовляти в об’єднаній мережі JEANS та МТС всього за 5 копійок за хвилину всі вихідні. Послуга «Night» дозволить розмовляти всього за 5 копійок за хвилину з 10 вечора і до 6 ранку кожен день.

Крім того, абоненти можуть замовляти набори безкоштовних послуг: додаткові хвилини вартістю від 7 копійок за хвилину спілкування з усіма абонентами об’єднаної мережі JEANS та МТС, а також SMS-повідомлення вартістю від 3 копійок за одне повідомлення для відправки всім абонентам JEANS та МТС.

Існуючи абоненти JEANS також можуть дзвонити за низьким тарифом на об’єднану мережу МТС та JEANS. Для цього необхідно підключитися на тариф «JEANS Святковий» або активувати спеціальну пропозицію, відправивши SMS-повідомлення на безкоштовний номер 102070.

[hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=JEANS[h]Молодіжний бренд JEANS[/h] працює на технічній базі мережі GSM оператора мобільного зв’язку МТС-Україна, яка покриває більше 95% території України, де проживає 99% її населення.

Нагадаємо, [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EC%F2%F1[h]мережа ЗАТ «Український Мобільний Зв´язок» (МТС Україна)[/h] охоплює більше 95% території України, на якій проживає 99% населення. Компанія обслуговує більше 19,91 млн. абонентів. Компанія володіє ліцензіями на надання мобільного (стандарт GSM-900/1800, CDMA - 450), стаціонарного й міжнародного/міжміського зв´язку, а також надає послуги міжнародного роумінгу на п´яти континентах.

Дохід за 2006 рік склав $1,49 млрд. МТС Україна є 100% дочірньою компанією ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) найбільшого оператора мобільного зв´язку в Росії, Центральній та Східній Європі за кількістю абонентів. Разом із дочірніми компаніями, МТС обслуговує понад 77,97 мільйона абонентів. Населення 84 регіонів Росії а також Вірменії, Білорусії, України , Узбекистану й Туркменістану, де МТС та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг у стандарті GSM, складає більше 230 мільйонів чоловік. З 2000 року акції ВАТ МТС котуються на Нью-Йоркській Фондовій Біржі (NYSE) під символом "MBT".
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини