ФУТБОЛ. Чемпіонат України: Анонс 18-го туру

У п’ятницю, як завжди, найцікавіший матч: Таврія - Ворскла. Після львівських 0:4, сімферопольський клуб спробує реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Враховуючи гру Таврії вдома, а Ворскли на виїзді, все повинно вийти.

Субота подарує нам центральний матч туру - Динамо зіграє проти Чорноморця. У першому колі одеситам удалося відібрати очки в діючого чемпіона, правда, тоді це робили майже всі.

Подивимося, чи вдасться Лужному налаштувати своїх підопічних на гру. Вже занадто багато уваги їй приділив Чохонелідзе, говорить: гра стане початком позитивних змін у команді. Цікаво, яким чином? Подивимося. І чи задовольнить перемога над одеситами глядачів, які вдосталь натерпілися у вівторок на НСК Олімпійський.

Матч донецького Металурга й Дніпра зовсім нещодавно вважався поєдинком за третє місце. Ситуація трохи змінилася, і тепер Дніпро, в разі перемоги, завершить першу частину Чемпіонату на першому місці (гра Шахтаря перенесена). Допомогти зробити це повинні лідери команди Назаренко та Самодін (кращий бомбардир команди на сьогодні), які відбули дискваліфікацію. А тут ще й Ролана Гусєва з Москви виписали…

Металургові є за що помститися, в першому колі Дніпро завдало команді Джоса Дардена найбільшої поразки цього сезону. Та й на лідерів донецька команда налаштовується особливо, загалом, матч має вийти цікавим.

Ще один лідер - Металіст - вирушить у гості до Закарпаття. Гра харків’ян зараз, напевно, найсильніша в чемпіонаті, тому шансів в ужгородців небагато. А тут ще й реальна можливість піднятися на третє місце, головне забити більше.

А ось Шахтар свій матч із Зорею зіграє незрозуміло коли. Цікаво, навіщо переносити гру, начебто лавка довга, чому не дати шанс найближчому резерву? Правда, в команди Мірчи Луческу точно пішла чорна смуга, останні ігри тому підтвердження (особливо з Нафтовиком), ось і перестраховуються.

Новоявлена гроза авторитетів - Нафтовик - прийме Арсенал. Пройшли часи, коли в Ахтирку їхали як на прогулянку, ось і тепер київським Канонірам буде дуже важко взяти очки, враховуючи форму обох команд.

На неділю винесено два матчі. Харків зіграє із запорізьким Металургом, а Кривбас прийме Карпати. У першому колі Карпати рознесли тоді ще ніяковий Кривбас (3:0), у підопічних Тарана буде відмінний шанс відповісти тим же. Ось і стане ясно, була перемога Карпат над Таврією початком виходу з кризи чи випадковістю. Поживемо - побачимо.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини