АНУШКЕВИЧУС ПІДНІМАЄ ІМІДЖ ФУТБОЛІСТАМИ, А БЛОХІН ШУКАЄ ГРАВЦІВ У ЗБІРНУ НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ

За попередньою інформацією, до обласного центру навідаються головний тренер збірної України [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%E1%EB%EE%F5%B3%ED[h]Олег Блохін[/h] та український футболіст ("Динамо" Київ), володар Кубка кубків УЕФА (1986) Андрій Баль.

В рамках візиту О.Блохін та А.Баль дадуть спільну прес-конференцію з міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом. (анонс прес-конференції читайте на [hh]http://www.malakava.com.ua/anonces.php[h]«Станіславській афіші»[/h])

Схоже на те, що для збірної України з футболу справді настали скрутні часи. Адже за останні 5 років у її складі не грали прикарпатські футболісти. Чи візьме Олег Блохін виступати за збірну футболістів з Івано-Франківщини дізнаємось найближчим часом, можливо і під час прес-конференції. Принаймні, з кого вибирати є, наприклад, [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=729&id_cat=8[h]Ігор Худоб’як.[/h]

А от що отримає [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%E0%ED%F3%F8%EA%E5%E2%E8%F7%F3%F1[h]Віктор Анушкевичус[/h] від спільної прес-конференції з Блохіном та Балем? Лише кілька балів до трохи пошкодженого політичними перепалками іміджу.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини