У Івано-Франківську викрито нарколабораторію

Якби раптові гості не були фахівцями у виявленні наркозлочинів, то можна було б припустити, що той чоловік захоплюється всілякими хімічними дослідженнями, можливо, шукає якусь сполуку чи речовину, невідому таблиці Мендєлєєва, інформує ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Втім, славу дослідника чоловікові не здобути. З тієї причини, що його “винаходом” стала звичайна психотропна речовина – результат сполук певних медичних препаратів.

Як повідомив керівник ВБНОН УМВС в області майор міліції Роман Чекмарьов, з місця своєрідної домашньої лабораторії оперативники вилучили медичні препарати, колби та пробірки, інше устаткування, а також певну кількість синтетичного препарату психотропної дії “катинон”. Для чиїх потреб івано-франківцеві знадобилося виготовляти наркотики зараз з’ясовується.

Нагадаємо, з початку року міліція виявила 4 аналогічні домашні “нарколабораторії”. Попри це ліквідовано 21 наркопритон, де колективно виготовлялися і вживалися наркотики з природної сировини (мак, коноплі).
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини