У МЕРА КОЛОМИЇ НОВА РУКА

Ним став депутат міської ради Михайло Білоус.

Він куруватиме комунальні питання. Нагадаємо, досі заступником міського голови по комунальних, земельних питаннях та будівництву був Ігор Калиняк.

Тепер через великий об’єм роботи цю посаду розділили два представники міської влади. Роман Бортейчук займатиметься земельними питаннями, а Михайло Білоус - комунальними.

За кандидатуру Михайла Білоуса проголосували одноголосно 38 депутатів. Народні обранці кажуть, що Михайло Білоус достойний цієї високої у міській раді посади. Він принциповий, відповідальний і знає свою справу.

Сам Михайло Білоус пообіцяв гідно виконувати роботу заступника, хоча зізнається, це буде нелегко. Міський голова переконаний, що Михайло Білоус поповнює владну сім´ю з метою працювати і відповідати за свою ділянку роботи.

Нагадаємо, Михайло Білоус народився в селищі Ланчин Надвірнянського району. Йому 47 років. Майже 20 років працював на ВАТ "Коломиясільмаш". Починав електромонтером, завершив - директором дочірнього підприємства "Ремонтно-механічний завод". На даний час очолює підприємство "Промсервіс". Він депутат двох скликань. У цій каденції був головою комісії з питань ЖКГ та енергозабезпечення.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини