ФУТБОЛ. Тіберіу Гіоане й Руслан Ротань після чергової поразки Динамо в Лізі Чемпіонів відповіли на питання журналістів.

"І в голах, і в програші винна вся команда. Не треба ділити відповідальність між окремими гравцями", - прокоментував гру румунський півзахисник Динамо Тіберіу Гіоане.

На питання про те, чи показало Динамо свій рівень, Гіоане відповів: "Та нічого не показали. Подивіться на табло, там все чітко видно".

"Будемо старатися, зіграємо для себе й уболівальників", - сказав румун про останню гру для Динамо проти Спортинґа в нинішній Лізі Чемпіонів.

"Ми намагаємося, боремося в кожному матчі. Але щось іде не так", - знизав плечима півзахисник киян Руслан Ротань.


Ротань відзначив, що в перерві Олег Лужний критично висловив гравцям своє невдоволення тим, що відбувалося на полі. "Серйозно поговорили про нашу погану гру", - сказав Ротань.

На питання про те, чи буде команда битися в матчі зі Спортинґом заради Олега Лужного, Ротань підкреслив, що гравці готові це робити. "В Олега Романовича є сильна підтримка з боку гравців", - підсумував півзахисник Динамо.

Нагадаємо, вчора в рамках п´ятого туру групового етапу Ліги Чемпіонів київське Динамо програло італійської Ромі з рахунком 1:4, втративши всі шанси на продовження боротьби в єврокубках навесні 2008-го року.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини