Банки роздають кредити на весілля

"Сьогодні відзначити в кредит можна будь-яке свято - починаючи від дня народження, закінчуючи весіллям", - говорить Олена Матвієнко, менеджер агентства з організації свят Єва.

У столиці на організацію повноцінного весільного торжества потрібно витратити в середньому від $2,7 тис. до $10 тис. На таку суму банки видають нецільові споживчі кредити.

Головна їхня відмінність від традиційних цільових кредитів: від вас не зажадають доказів того, що ви витратили гроші саме на те, на що брали. Тому вам не прийдеться обмежуватися закладами і салонами, які зможуть видати рахунок за свої послуги.

Оформлення такого кредиту вимагає мінімум часу і документів. Попереднє рішення про позику можна одержати і телефоном. Потім, у банк надається паспорт, ідентифікаційний код і довідку про зарплату. Якщо офіційних доходів нареченого і нареченої буде недостатньо, гроші можна одержати за участю двох поручителів або під заставу.

Відсотки по таких кредитах практично не відрізняються від середніх ставок по звичайних споживчих позиках. Але, у той же час, вони на порядок вищі, ніж ставки позик на купівлю житла або автомобіля.

Сьогодні гроші на урочистості можна взяти під 2,5-3% на місяць. До цієї суми варто додати 0,25-0,3% щомісячної комісії. У середньому вітчизняні банки готові позичити за такими програмами до 50 тис. грн. на термін від 12 до 36 місяців. Необхідну суму видадуть грішми протягом дня.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини