ПРИКАРПАТСЬКІ БОКСЕРКИ ЗАВОЮВАЛИ СРІБЛО НА КУБКУ УКРАЇНИ З БОКСУ

На урочистому відкриті учасників змагань привітали: представник Мінсім’ямолодьспорту України, старший тренер збірної команди України Юрій Шевчук, заступник начальника головного управління у справах молоді та спорту Любомир Пасічняк, депутат обласної ради Андрій Сава, голова комітету з фізичної культури, спорту та туризму Коломийського міськвиконкому Володимир Колесник, віце-президент федерації боксу Івано-Франківської області Іван Данилишин.

В змаганнях взяли участь 58 спортсменок із 14 областей України, АР Крим, міст Києва та Севастополя.

За час проведення змагань, проведено 46 боїв.

За результатами змагань Івано-Франківська область зайняла друге загальнокомандне місце.

В складі збірної команди нашої області переможцями у своїх вагових категоріях стали: у ваговій категорії 46 кг. Оксана Штакун, спортсменка представляє фізкультурно-спортивне товариство „Динамо” та тренується під керівництвом Валерія Дем’янова, у ваговій категорії 52 кг. Вікторія Руденко, у ваговій категорії 66 кг. Олександра Козлан, спортсменки тренуються під керівництвом тренерів Валерія Дем’янова і Любомира Пасічняка та представляють фізкультурно-спортивні товариства „Динамо”, „Колос”, у ваговій категорії 60 кг. Яна Зав’ялова фізкультурно-спортивне товариство „Спартак”, тренер Іван Ющенко.

Переможці та призери змагань нагородженні дипломами і медалями відповідних ступенів.

Як повідомляла IA MALAKAVA, участь у Кубку України з боксу [hh]http://malakava.com.ua/reg_article.php?id=4716&id_reg=8[h]взяли 5 коломийських боксерок, в тому числі і майстер спорту міжнародного класу Яна Зав´ялова.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини