ПАЛІЙЧУК СКАЗАВ, ЩО ЦІЄЇ ЗИМИ ДО НЬОГО ПРИЇДЕ МІЛЬЙОН ТУРИСТІВ

«Під час зимового туристичного сезону 2007-2008 років ми очікуємо, що на Івано-Франківщині побуває більше мільйона туристів”, - сказав губернатор.

За його словами, „відпочити на Івано-Франківщині під час зими зможе більшість громадян України, оскільки ціни є досить демократичними - в садибах сільського туризму, наприклад, можна відпочити за 100-150 гривень за добу, дещо більшою вона буде у готелях”.

Як відзначив Палійчук, розвиток туризму в регіоні на сьогодні є пріоритетом номер один. Лише в Яремчанський регіон у 2006 році було вкладено 367 млн. грн. інвестицій, ще більшим цей показник буде у 2007 році, зазначив губернатор.

За словами голови облдержадміністрації, візитівка регіону - курорт “Буковель” - цього року сподівається прийняти понад 600 тис. туристів з України, Росії, Білорусі, а також країн Євросоюзу.

“Напередодні зимового туристичного сезону на курорті працюватимуть 14 підйомників та 50 кілометрів лижних трас, щодня [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%E1%F3%EA%EE%E2%E5%EB%FC[h]“Буковель”[/h] готовий приймати 12-13 тисяч туристів”, - повідомив генеральний директор туристичного комплексу “Буковель” Олександр Шевченко.

За його словами, повноцінна робота курорту розпочалася вже з 20 листопада, оскільки цього року значно раніше випав сніг.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини