ПАЛІЙЧУКУ ЗАЛИШИЛОСЯ ГАЗИФІКУВАТИ ЛИШЕ 3 СЕЛА НА ГОРОДЕНКІВЩИНІ

До речі, в селі готові отримати голубе паливо понад 300 будинків, де здійснено монтаж газових побутових приладів, а тим часом у сусідніх Рогині та Острівці почергово підключають до мережі газопроводу ті будівлі селян, на які вже вироблено технічну документацію.

Не газифікованими на [hh]http://malakava.com.ua/region.php?id_reg=5[h]Городенківщині[/h] залишаються тільки три найбільш віддалені від райцентрів села Монастирок, Уніш і Хмелева, свою чергу вони очікують наступного року, і тоді район буде вже повністю газифікований.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4634&id_cat=4[h]Генпрокуратура України заявила,[/h] що на газових підприємствах Прикарпаття не створені аварійно-диспетчерські служби та відсутні відповідні фахівців.

Раніше інспекція територіального управління Держгірпромнагляду завершила [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4312&id_cat=3[h]цільову перевірку роботи газопостачальних підприємств Івано-Франківщини[/h] з дотримання правил забезпечення споживачів голубим паливом та рівня технічного обслуговування газорозподільчих пунктів.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини