За наркотиками приїхали «дивні» покупці

Не в останню чергу через активність правоохоронців. Підпільний ринок значно «збіднів», оскільки співробітники підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків дедалі частіше і щільніше викривають як місця нагромадження наркосировини, так і безпосередньо збувальників зілля. Досить сказати, що тільки в цьому році міліція Івано-Франківщини вилучила з незаконного обігу майже 450 кілограмів макової соломки і марихуани.

Чергового удару у протидії поширенню так званих легких наркотиків оперативники міліції завдали позавчора, коли в одному з сільських населених пунктів Тлумацького району було затримано місцевого чоловіка з наявними речовими доказами його протиправних дій. Немолода особа, благословивши дружину на заробітки в Європу, вирішила, що і в домашніх умовах можна отримувати шалені гроші.

Співробітники обласного підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків навідалися у помешкання селянина одразу, щойно підтвердилися оперативні дані про ймовірне заняття чоловіка. Останній якраз спакував валізи з марихуаною і терпляче очікував на покупця. Зрештою, дочекався, однак, коли переконався кого, то про рожеву мрію розбагатіти довелося забути. Вочевидь, уже надовго, адже зараз вирішується питання про притягнення затриманого до кримінальної відповідальності за ч.3 статті 307 Кримінального кодексу України. Покарання вельми суворе – ймовірне позбавлення волі щонайменше на 8 років. Під час обшуку у нього вилучили 28 кілограмів марихуани, причому 13 кілограмів – у якнайкращому для чорного ринку виді.


old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини