Прикарпаття прощається з Григорієм Бойчуком

Минулої суботи, під час участі в загальнообласній акції із озеленення, що проходила у селі Хотимир на Тлумаччині, на 51-ому році раптово, передчасно перестало битися серце цієї прекрасної людини – висококваліфікованого лікаря-акушер-гінеколога. Колегам-медикам, які були поруч, а також прибулій на допомогу “швидкій” життя головного медика області не вдалося врятувати.

Івано-Франківська обласна державна адміністрація, обласна рада, депутатський корпус, працівники охорони здоров´я Прикарпаття, профспілки медичних працівників, вся медична громадськість глибоко сумують з приводу смерті Григорія Бойчука і висловлюють щире співчуття родині, близьким і рідним покійного.

Довідка.

Григорій Бойчук народився 1 січня 1957 року у селі Рашків Городенківського району. Після закінчення Городенківської середньої школи №1 навчався в Івано-Франківському державному медичному інституті, який закінчив у 1982 році. Пройшов підготовку в інтернатурі за спеціальністю "анестезіологія". Три роки працював за фахом в Маловисківській центральній районній лікарні Кіровоградської області. Мрією його життя було стати лікарем акушер-гінекологом, тому він у 1991 році отримав диплом лікаря клінічного ординатора з акушерства та гінекології Івано-Франківського державного медичного інституту. Впродовж 1991-1994 років викладав акушерство і гінекологію у цьому ж інституті, потім два роки удосконалював свою фахову майстерність в Республіці Лівія. Повернувшись на батьківщину, працював лікарем акушер-гінекологом Богородчанської центральної районної лікарні, а з відкриттям у 1997 році обласного перинатального центру – заступником директора з лікувальної роботи. Виховав двох доньок, які продовжують справу батька.

Григорій Бойчук постійно дбав про охорону здоров´я матерів і дітей, забезпечення соціальних гарантій пільгової категорії населення, удосконалення первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини. За час роботи на посаді начальника управління проявив себе наполегливим і вимогливим керівником, новатором охорони здоров´я, порядною, уважною та доброзичливою людиною, відданим сином незалежної України.

Похорон відбувся 12 листопада 2007 року у с. Рашків Городенківського району.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини