Фахівці, які працюють у сфері менеджменту готельного та ресторанного бізнесу стажуватимуться у США

Буде відібрано групу фахівців, які працюють у сфері менеджменту готельного та ресторанного бізнесу. Знання англійської мови для вказаної групи не вимагається. Учасників буде відібрано шляхом відкритого конкурсу. Зміст програми буде розроблено для групи в цілому із урахуванням побажань учасників. Тривалість стажування – 3 тижні. Орієнтовна дата поїздки групи 30 квітня – 21 травня 2008 року. Метою програми є культурний та професійний обмін. Під час стажування учасники проживатимуть в американських сім ’ ях.

Програма „Громадські зв ’ язки” проводиться за фінансування Агенства США з міжнародного розвитку ( USAID ). Всі витрати по стажуванню покриваються американським урядом, крім виготовлення закордонного паспорта та поїздки у межах України.

Вимоги до кандидатів:

- бути громадянином України

- проживати в Україні на момент підготовки, відбору та проведення програми

- працювати в зареєстрованій українській державній, громадській або приватній організації, яка працює у вищезгаданих професійних напрямках на території Івано-Франківської області

- мати щонайменше 2 роки досвіду роботи і можливість працювати в своїй сфері ще 5 років

- мати право отримати візу типу J – 1 (віза програм обмінів) та дотримуватися обмежень, які несе даний тип віз.

Для участі у конкурсі кандидат повинен:

1. подати анкету

Отримати анкету та здати її після заповнення можна за такими адресами:

* м. Івано-Франківськ, вул. Галицька 4а, регіональний туристично-інформаційний центр з 10 од 17 години протягом робочого тижня. Контактний телефон: +38 (0342) 502 – 474

* м. Київ, офіс Project Harmony (програма „Громадські зв”язки”) вул. Еспланадна, 28, оф.7, з 9:30 до 18:00

* електронна версія анкети знаходиться на сторінці в Інтернеті

http : //cc -ukraine .org .ua

Заповнену анкету необхідно повернути до 11 грудня 2007 року (включно)

ІІ. Пройти співбесіду

Співбесіда проводитиметься очною комісією, що складається з експертів із зазначеної тематики, працівників програми „Громадські зв’язки” та представників Агенства США з міжнародного розвитку, рідною мовою.

Представники програми „Громадські зв ’ язки” зможуть відповісти на запитання з приводу програми або заповнення анкет під час консультацій, які відбудуться 16 листопада, у Регіональному туристично-інформаційному центрі з 9 до 15 години за адресою: м. Івано-Франківськ вул Галицька 4а.

Додаткову інформацію про програму „Громадські зв ’ язки” та консультації по телефону можна отримати звернувшись од офісу Project Harmony в Києві за телефоном або електронною поштою:

Project Harmony є організацією, яка виконує програму „Громадські зв’язки” в Україні. Вул. Еспланадна 28, офіс 7, Київ 01001, Україна телефон/факс : +380 (44) 246 7205, 246 7213.

Web: [hh]http://www.cc-ukraine.org.ua[h]www.cc-ukraine.org.ua[/h] E-mail : ccua@ph.kiew.ua
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини