Відбулася зустріч СДЮШОР №1 та спортивного клубу “Ла Вайянт Кліші”

Гімнасти клубу “Ла Вайянт Кліші” прибули до Івано-Франківська у кількості 26 чоловік (19 учнів та 7 представників), в період 27.10-07.11.2007 р. Заступник мера зі спортивної роботи мадам Марієль Дюмарекс перебувала на Прикарпатті, в період 01-04.11.2007 р.

У програмі міжнародної зустрічі були заплановані спільні навчально-тренувальні заняття під керівництвом тренерів школи, екскурсії по місту та області, офіційна зустріч в міськвиконкомі (02.11), гала-концерт (02.11), вечір дружби (05.11).

На гала-концерті були присутні: з французької сторони – заступник мера зі спортивної роботи мадам Марієль Дюмарекс, президент клубу “Ла Вайянт Кліші” Стефан Зенгаль, тренер Франсін Віллен, з української сторони – заступник міського голови з гуманітарних питань Віктор Кімакович, заступник голови міськспорткомітету Мирослав Андрійчук, начальник управління освіти і науки Михайло Верес, заступник начальника управління освіти і науки Олеся Скиба, спеціаліст управління освіти і науки Тамара Матійцева, спеціаліст обласного управління фізичного виховання Марія Русецька, директор СДЮШОР № 1 Людмила Голіневич, ЗТУ Оксана Крижанівська, ЗТУ Людмила Пушкарьова.

Програма гала-концерту складалася з виступів кращих гімнастів школи та клубу “Лаайянт Кліші”. Був запрошений танцювальний колектив ЦДТ, під керівництвом Любові Харебіної, які розпочали урочисту програму українським запальним танцем.

На свято завітала учениця школи, “Заслужений майстер спорту України”, чемпіонка Європи у вправах на брусах, неодноразова призерка чемпіонатів Європи, етапів Кубка світу – Дарія Згоба, виконала показову композицію на колоді.

На згадку про зустріч були виготовлені футболки з логотипом, (художнє оформлення логотипу виконав учень Природничого ліцею Нога Андрій), а також вручена презентаційна література (книга про Івано-Франківськ, диск про історію міста, історичні місця Прикарпаття у фотографіях) надана міськвиконкомом, вимпели та буклети про 60-ти річну історію школи.

На завершення гала-концерту 17 учениць під керівництвом хореографа школи Л.Шукурової виконали композицію “ Привіт, Париж”, костюми учасників складалися з кольорів національних прапорів України та Франції.

Напередодні від’їзду спортивної делегації 5 листопада відбувся вечір дружби , який пройшов у приємній атмосфері. Учні школи приготували цікаві та веселі конкурси, переможці нагороджувалися призами. Результат зустрічі 4 : 4, перемогла дружба.

6 листопада завершення міжнародної зустрічі відмітили святковим феєрверком.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини