Динамо-Шахтар (2:1): чемпіонат повертає інтригу

Гра почалася і дуже довго йшла так, як того вимагала погода. М`яч в`язнув в снігу, гравці сковзалися, комбінування не виходило - все більше дир-дир. На 24-ій хвилині «Динамо» могло забивати. Діого Рінкон приймає м`яч на груди перед штрафною, відпасовує направо на Гусіна, перед ним лише воротар, але удар прямує прямо в Пятова.

Закінчується перший тайм, хтось збирається відкрити чергову пляшку пива, на стадіоні уболівальники готуються зігрітися кожен по-своєму. Загалом, ніщо не порушує спокою. Тільки Рінкон та Бангура не погоджу.ться з таким станом справ. Діого віддає пас на Ісмаеля, що стоїть в центрі перед штрафною, а той б`є точно в лівий від воротаря кут. Ось так сюрприз! І команди йдуть на перервуз різним настроєм.

Початок другого тайму ще крутіший. Гладкий, який не дотягується до м`яча, валиться на газон. Готовий підписатися під своїми словами, Допілка не торкався Гладкого, відповідно ніякого пенальті не було (благо запис дозволяє побачити непобачене суддею). Жадсон з точки не промахується. Починаємо все з початку.

Бангура розсердився не на жарт, і через шість хвилин він відновлює зроблену ним же різницю. У даному епізоді погано зіграв Єзерський - він дозволив обіграти себе і дав можливість спокійно розстріляти воротаря. Удар припав знову в самий кут.

59-а хвилина: навіс з кутового, і лише штанга не дозволяє Єзерському виправити свою помилку. Під кінець матчу «Шахтар» розкрився і дозволив киянам створити декілька небезпечних моментів, але рахунок так і не змінився.

Сьогодні була в`язка, важка гра, в якій перемогло Динамо, тому що:

1. Динамо – на сьогодні сильніша команда. Можливо, це - плоди роботи нового тренера з фізпідготовки, можливо - робота головного тренера...А може, це настрій і гра абсолютно нової команди?

2. Думаю, що пара Бангура - Рінкон була сильніше аніж пара Гладкий- Брандао.

3. Захист «Шахтаря» сьогодні так само був слабкішим, аніж захист «Динамо».

4. Перемога була потрібніша господарям, вони, можна сказати, рили землю (або сніг).

Динамівці повернули собі третій рядок в таблиці і норовлять зігнати з другого вискочок з Дніпропетровська.

Чемпіонат знову повертає інтригу.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини