НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ МАСОВО РОЗГЛЯДАЮТЬ НАЦІОНАЛЬНІ ІГРАШКИ

Про це репортерові MALAKAVA повідомили у головному управлінні туризму і культури.

За інформацією управління, даний захід відбувається з метою відродження та розвитку народних ремесел на Прикарпатті, поширення позашкільної освіти учнівської молоді, та на виконання наказу начальника управління освіти і науки облдержадміністрації від 22.10.2007 р. № 433 “Про проведення обласних виставок-конкурсів”.

Виставка української народної іграшки організована обласним державним центром науково-технічної творчості учнівської молоді за сприяння управління освіти і науки облдержадміністрації.

На виставці представлено роботи учнів-гуртківців центрів та будинків дитячо-юнацької творчості з усіх районів та міст області, більшість яких відзначалася оригінальністю задуму, різноманітністю напрямів створення іграшок, використаних матеріалів для їх виготовлення.

Як повідомляла IA MALAKAVA, визначено [hh]http://www.malakava.com.ua/reportage.php?id_cat=172[h]найкращу іграшку 2007 року[/h] в Україні. Цьогоріч [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3148&id_cat=7[h]серед його переможців два прикарпатські колективи.[/h]

Дізнатися про анонс цього заходу, дату та місце його проведення можна [hh]http://www.malakava.com.ua/anonces.php?id=192&id_cat=30[h]тут[/h]


old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини