Шахтар не задоволений пресою

Видання позбавлене акредитації до кінця сезону у зв’язку з тим, що кореспондент газети Роман Шахрай "грубо порушив регламентні норми УЄФА під час проведення міжнародних зустрічей".

6 листопада, під час [hh]http://www.malakava.com.ua/reportage.php?id_cat=207[h]матчу Ліги чемпіонів Шахтар - Мілан[/h] журналіст Газети по-українськи самовільно знаходився за воротами команд, не маючи на це допуску.

Журналіст активно жестикулював і вступав у розмови з футболістами Мілана, заважаючи їхній розминці. Працівники УЄФА не без зусиль вивели представника ЗМІ з території, що прилягає до поля. Усе це було зафіксовано на відео, зазначили у прес-службі клубу.

У прес-службі також вказали, що листа із повідомленням про позбавлення акредитації надіслано керівництву зазначеного видання.

Як повідомляла IA MALAKAVA, у грудні футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) відсвяткує велику подію клубу. ФК «Шахтар» [hh]hhttp://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4466&id_cat=8[h]презентує корпоративну релігію і нову емблему клубу.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини