"УНП + Свобода" - українська правиця по-франківськи

Про це повідомив журналістам голова Калуської міської організації УНП, заступник [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%ED%E0%F1%E0%EB%E8%EA[h]міського голови[/h] [hh]http://malakava.com.ua/region.php?id_reg=9[h]Калуша[/h] Олександр ЧЕЛЯДИН.

За його словами, нещодавно представники УНП з Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Тернопільської, Рівненської та Київської областей взяли участь в освяченні Хреста на місці останнього бункера (біля якого відбувся останній бій у 1960 році бійців УПА із підрозділами НКВС) у Тернопільській області.

За інформацією О.ЧЕЛЯДИНА, лідери цих партійних осередків домовилися знайти спільну позицію “щодо блокування проти дій Костенка (лідера УНП - УНІАН) на наступному з’їзді партії”. ”Ми також будемо думати про створення нового політичного проекту правого спрямування разом із “Свободою” Тягнибока. Саме таку думку висловив Ігор НАСАЛИК (голова облорганізації УНП – УНІАН) на зустрічі з головами міських і районних організацій УНП, і попросив їх подумати над цією ідеєю”, - повідомив О.ЧЕЛЯДИН.

Він також висловив сподівання, що відповіді від однопартійців надійдуть найближчим часом.
О.ЧЕЛЯДИН також повідомив, що обласна організація не є прихильником створення єдиної партії на базі мегаблоку. За його словами, таку позицію підтримує лише Івано-Франківська міська організація, і вона була також «за» входження у мегаблок на дострокових парламентських виборах. Водночас, на думку О.ЧЕЛЯДИНА, [hh]http://malakava.com.ua/reg_article.php?id=4426&id_reg=9[h]«ніякого розколу в обласній парторганізації УНП немає».[/h] А щодо майбутнього формату партії, то дискусія з цього питання очікується на з’їзді УНП, який відбудеться наприкінці року, додав він.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини